Woensdag 25 september
Thuiswedstrijden voor:
U21 en U15

KSAV verliest van Beekhoek met 1-3.

Jef Laenen opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team. Sint-Dimpna maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Dries Verlinden scoorde in de 8ste minuut.

Zico Van Rooy bracht in de 38ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. Sint-Dimpna moest met tien man verder nadat Fons Verachtert in de 54ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

De uiteindelijke 1-3 voor Beekhoek werd vlak voor tijd gemaakt door Glenn Ceuppens.

Met een drie op negen hebben we de goede voorbereiding niet helemaal kunnen doortrekken.

In de volgende wedstrijd speelt Sint-Dimpna op zaterdag 21 september om 19.30 uur in een uitwedstrijd tegen Poppel.

DOELPUNTEN: 5' Laenen 0-1, 8' Verlinden 1-1, 38' Van Rooy 1-2, 86' Ceuppens 1-3.

Gepost op: 15 september 2024 om 13.07h